ΤΟΠΙΚΑ

«Η νέα εποχή απαιτεί η ιδιωτική πρωτοβουλία να συμβάλει στην βιώσιμη ανάπτυξη»

«Η νέα εποχή απαιτεί η ιδιωτική πρωτοβουλία να συμβάλει στην βιώσιμη ανάπτυξη»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς παρευρέθηκε στα εγκαίνια των νέων αεροσκαφών της Aegean

Σε μια λαμπερή εκδήλωση η Aegean παρουσίασε τα νέα αεροπλάνα του στόλου της η Aegean  στην τεχνική βάση της εταιρίας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς ενώ τίμησε με την παρουσία του καθώς ήταν και ομιλητής  ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σχετικά στην εκδήλωση:

“Όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία με όραμα και δυναμισμό συμβάλει στη πραγματική και βιώσιμη τοπική ανάπτυξη. Αυτό απαιτεί η νέα εποχή που μόλις ξεκίνησε… Με τον CEO της Fraport Greece Alexander Zinell και τον επιχειρηματία Χρήστο Κοπελούζο στην εκδήλωση της @aegeanairlines για την παραλαβή των καινούργιων αεροσκαφών και την ταυτόχρονη παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.