ΤΟΠΙΚΑ

Η Ν.Ε. Κυκλάδων του Κινήματος Αλλαγής για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ

Η Ν.Ε. Κυκλάδων του Κινήματος Αλλαγής για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ
"Σήμερα 44 χρόνια μετά, αυτές οι αρχές και αξίες, παραμένουν όσο ποτέ επίκαιρες"

44 χρόνια πριν, στις 3 Σεπτέμβρη του 1974, ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ.

Τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη που ένωσε τους Έλληνες, έφερε την αξιοπρέπεια στην ζωή των μη προνομιούχων, κατοχύρωσε και διεύρυνε τους δημοκρατικούς θεσμούς, αγωνίστηκε για την ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Οι αρχές μας, οι αξίες μας όπως τις περιέγραψε η Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη με το τρίπτυχο Εθνική Ανεξαρτησία –Λαϊκή Κυριαρχία- Κοινωνική Απελευθέρωση, συσπείρωσαν και ένωσαν τους πολίτες.

Σήμερα 44 χρόνια μετά, αυτές οι αρχές και αξίες, παραμένουν όσο ποτέ επίκαιρες.

Αποτελούν την ιδεολογική βάση, την παρακαταθήκη για τις πολιτικές μας επιλογές του σήμερα, χαράσσουν την πορεία μας προς το μέλλον.

Γιατί για μας ο εορτασμός της επετείου, δεν αποτελεί αναπόληση του χθες, δεν περιορίζεται στην απόδοση τιμών προς την προσφορά του Κινήματός μας και στους πρωταγωνιστές της.

Αντλώντας διδάγματα από το παρελθόν, εξελισσόμαστε και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του σήμερα και του αύριο του λαού μας.

Με νέα πρόσωπα, στόχους, προτεραιότητες, αλλά πάντα με την βασική αρχή ότι αυτή η παράταξη «γεννήθηκε» για να προσφέρει στον λαό και στον τόπο

Η Πρόεδρος Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το δυναμικό πόλο της Κεντροαριστεράς, το προοδευτικό μέτωπο απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι ώρα να φέρουμε και πάλι στην πρώτη γραμμή τους στόχους για Εθνική Συμφιλίωση. Την τόλμη για τις μεγάλες τομές και ανατροπές που έχει ανάγκη η χώρα, ώστε να γυρίσει και πάλι η ελπίδα στο λαό μας.

Το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι ο βασικός κορμός της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. Πρωταγωνιστεί και σήμερα στη γέννηση του καινούργιου.

Αγωνιζόμαστε μέσα από το Κίνημα Αλλαγής, όλοι μαζί, οι σοσιαλδημοκράτες, οι ανανεωτικοί της αριστεράς, οι εκφραστές του προοδευτικού ριζοσπαστικού κέντρου και της πολιτικής οικολογίας.

Εκεί συνθέτουμε όλοι μαζί τις απόψεις μας, ενοποιούμε και ενισχύουμε την δράση μας.

Συγκροτούμε όλοι μαζί τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, που πρωταγωνιστεί ξανά και εγγυάται την Προοδευτική Διακυβέρνηση που χρειάζεται η Ελλάδα.

Αυτή είναι η σταθερή απόφαση και προτεραιότητά μας.

Ο προοδευτικός κόσμος του νομού μας θα ανταμώσει ξανά στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής. Καλή αντάμωση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.