ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος υποδέχτηκε το Άγιο Φως

Η Μύκονος υποδέχτηκε το Άγιο Φως

Αρχικά, το Άγιο Φως επρόκειτο να φτάσει στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 6 μ.μ. Ωστόσο,  τα μέτρα και οι έλεγχοι στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ καθυστέρησαν την ελληνική αποστολή, με το αεροσκάφος να φτάνει λίγο μετά τις 20:30, όπου έγινε λιτή υποδοχή.

Στη Μύκονο το υποδέχτηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς με την βουλευτή Κατερίνα Μονογυιού και τον πατέρα Πέτρο Μαραγκό λίγο πριν της 22:00 το βράδυ.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου και Δήλου, Πέτρος Μαραγκός μετέφερε το Άγιο Φως με τις ψαλμωδίες του προς την έξοδο.

Στο αεροδρόμιο παρευρέθηκαν για να τιμήσουν την άφιξη ο Αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρουσουνέλος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τόνια Ανδρονίκου και Μαρία Κουσαθανά , ο Διοικητής της 6ης ΜΣΕΠ, ο αερολιμενάρχης, ο Υπολιμεναρχης, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και Άγημα από του Προσκόπους Μυκόνου.

 

Δείτε εικόνες και βίντεο

https://youtube.com/shorts/wVBee9jGyoA?feature=share

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.