ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος του πολιτισμού

Η Μύκονος του πολιτισμού
Μεγάλη η επιτυχία της παράστασης “Η ωραία κοιμωμένη” έγινε στο Γρυπάρειο για ιερό σκοπό

Μια συγκινητική παραστάτη μπαλέτου «Η ωραία κοιμωμένη» που καθήλωσε το κοινό αποψε στο Γρυπάρειο πολιτιστικό κέντρο της Μυκόνου και έδειξε ότι παρά το γεγονός ότι οι συντελεστές ήταν ερασιτέχνες, όταν υπάρχει θέληση και μεράκι μπορεί να γίνουν σπουδαία πράγματα.

 

Ενθουσιασμένοι αποχώρησαν άπαντες και ο δήμαρχος τόνισε με κολακευτικά λόγια την σημασία της εκδήλωσης για το νησί συνολικότερα:

«Ειναι συγκινητική η τέχνη σε κάθε της μορφή. Και μάλιστα είναι συγκινητικότερη η αποψινή παράσταση μπαλέτου «Η ωραία κοιμωμένη» της Σχολής της Elisavet Tsiliopoulou που στηρίζεται κυρίως σε ανθρώπους ερασιτέχνες, ανθρώπους του τόπου μας που έχουν ανάγκη για έκφραση και πολιτισμό. Αυτοί οι καθημερινοί άνθρωποι και τα παιδιά μας με τα τόσα ταλέντα, αποτελούν την δόξα και το μέλλον αυτού του τόπου, είναι η έκφραση και η έμπνευση της σύγχρονης Μυκόνου.

Σε σας στηριζόμαστε για να πάμε μπροστά. Συγχαρητήρια στους συντελεστές της αποψινής εκδήλωσης και ιδιαίτερα στην Ελισάβετ Τσιλιοπούλου για την διοργάνωση αλλά και για το ότι ο κύριος σκοπός είναι η ενίσχυση για το «καλάθι της αγάπης». Ο πολιτισμός, ο συνάνθρωπος και οι ανάγκες του είναι μέσα στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. Συνεχίζουμε»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.