ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος του Πολιτισμού της περιόδου 2014-2019

Η Μύκονος του Πολιτισμού της περιόδου 2014-2019
Πλούσιο το έργο της Δημοτικής Αρχής υπο τον Κωνσταντίνο Κουκά και στον τομέα του Πολιτισμού στο νησί.

Άριστα παίρνει η Μύκονος και προσωπικά ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στον τομέα του πολιτισμού καθώς ο απολογισμός της θητείας 20014-2015 αναφορικά με τα δρώμενα στο νησί αλλά και τις πρωτοβουλίες στήριξης σε πολιτιστικούς συλλόγους και σε μουσεία είναι χαρακτηριστικές.

Δεκάδες εκθέσεις στη Μύκονο και συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών με κορυφαίους δημιουργούς της τέχνης να επισκέπτονται το νησί κάτω από την αιγίδα πάντα της δημοτικής αρχής.

Περισσότερες από εκατον πενήντα εκδηλώσεις πολιτισμού με αρχαιολογικές εκθέσεις αλλά και η παγκόσμια έκθεση Vanity στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Μυκόνου.

Αναβάθμιση των μουσείων της Δήλου και της Μυκόνου και επαναλειτουργία του Αρχαίου Θεάτρου της Δήλου με σκοπό την αναστήλωση του.

Ετήσιο μουσικό φεστιβάλ για τήξη ανάδειξη και συντήρηση του Φάρου Αρμενιστή αλλά και πλήρης ανακαίνιση των χώρων και των εγκαταστάσεων της ΚΔΕΠΠΑΜ.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.