ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος του πολιτισμού και της τέχνης

Η Μύκονος του πολιτισμού και της τέχνης
Οι εκθέσεις ζωγραφικής και κοσμημάτων στην δημοτική πινακοθήκη
Αίθουσα Ματογιάννι
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΙΖΙΚΑΣ, «Πορτρέτα», Λάδια σε καμβά.
Η Δημοτική Πινακοθήκη φιλοξενεί στην αίθουσα Ματογιάννι τον Παναγιώτη Ζίζικα, ένα Μυκονιάτη ερασιτέχνη ζωγράφο εραστή της τέχνης, στην 2η ατομική του έκθεση.
Αίθουσα Καλογερά
ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ,«10+3», Μικτή τεχνική.
Πρόκειται για την 2η ατομική έκθεση του Νικόλαου Κλουβάτου στη Δημοτική Πινακοθήκη. Ο Νικόλαος Κλουβάτος γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα και μαθήτευσε, αρχικά, δίπλα στον πατέρα του, τον γνωστό και σημαντικό γλύπτη Κώστα Κλουβάτο. Έχοντας παρακολουθήσει και μαθήματα design στη Νέα Υόρκη, ο Νικόλας Κλουβάτος που δημιουργεί και στον χώρο της σκηνογραφίας μας παρουσιάζει μια σειρά έργων με τον τίτλο “10+3”.
Αίθουσα Συριώτη
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, “The magic of jewels”, Κόσμημα.
Η Αικατερίνη Κολοκυθά παρουσιάζει μια σειρά μοναδικών κοσμημάτων που έχουν κατασκευαστεί με παραδοσιακές τεχνικές αργυροχρυσοχοείας.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.