ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος τίμησε τον «στρατηγό» Μίμη Δομάζο

Η Μύκονος τίμησε τον «στρατηγό» Μίμη Δομάζο
Σε μια ωραία βραδιά στο γήπεδο του Κόρφου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Δομάζου

«Η Μύκονος μετά τον Πετρούνια λίγες μέρες μετά τους Ολυμπιακούς το 2016, πέρσι τον Γιάννη Αντεντοκούνμπο, απόψε τιμά μια ακόμη μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού αθλητισμού τον  Μίμη Δομάζο».

Με τα λόγια αυτά ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς υποδέχτηκε στο γήπεδο του Κόρφου παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου και μικρών παιδιών τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Μίμη Δομάζο που βρέθηκε στη Μύκονο για να παρουσιάσει το βιβλίο του και για να τιμηθεί από την δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς βραβεύει τον Μίμη Δομάζο 

Ο Μίμης Δομάζος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά.

Ένα ωραίο φωτογραφικό στιγμιότυπο στο περιθώριο της εκδήλωσης με τον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά και τον επιχειρηματία ,πρόεδρο της κοινότητας Μυκόνου και ένθερμο υποστηρικτή των ομάδων του νησιού Γιώργο Κουσαθανά(Μάγκα).

Με θερμά λόγια μίλησε για τους Μυκονιάτες και τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά ο γνωστός δικηγόρος και νομικός σύμβουλος των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Ευχαριστώ τον δήμαρχο και είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ κοντά σας, έχω καλές αναμνήσεις από την Μύκονο και πάντα είναι μια καλή ευκαιρία να δω φίλους στο νησί.Θέλω να ευχηθώ σε όλους τα καλύτερα.» ξεκίνησε την ομιλία του ο Μίμης Δομάζος.

Στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου και πολλά μικρά παιδιά από τα τμήματα υποδομής των ομάδων του νησιού.

Δήμαρχος και αντιδήμαρχος τα λένε σε πηγαδάκι στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Προβλήθηκε βίντεο με τις μεγάλες στιγμές του Μίμη Δομάζου στην πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.