ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος θα πρωταγωνιστήσει ως παγκόσμιος προορισμός

Η Μύκονος θα πρωταγωνιστήσει ως παγκόσμιος προορισμός
Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου στην κορυφαία έκθεση τουριστικών ειδών

 

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου στην έκθεση τουριστικών ειδών μιλάει για την Μύκονο του τουρισμού και το μέλλον της.

«Σήμερα ξεκινά έκθεση τουριστικών ειδών «Παρουσίες» μια κορυφαία στη χώρα μας έκθεσης, που αποτελεί σημείο συνάντησης όλης της ελληνικής τουριστικής αγοράς σηματοδοτώντας και το εφαλτήριο των προσπαθειών μας για την νέα τουριστική περίοδο.
Ο τουρισμός είναι χωρίς αμφιβολία τομέας υψηλής προτεραιότητας στην άσκηση της εξωστρεφής πολιτικής του Δήμου μας και συνδέεται άμεσα με την πορεία της Μυκόνου προς την ανάπτυξη.
Ιδιαιτερα σημαντικό για όλους εμάς είναι να στείλουμε το μήνυμα ότι η Μύκονος μπορεί και θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια ως παγκόσμιος προορισμός για τουρισμό και σε αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε με συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχέδιο.
Η άνοδος που αποτυπώνεται είναι ισχυρότερη που έχει αποτυπωθεί μέσα στην τελευταία εικοσαετία και είναι απολύτως θετικά όλα τα πρόσημα στη διαχείρηση του τουριστικού προϊόντος από τη Δημοτική Αρχή.
Η Αμερική είναι μία πολύ σημαντική αγορά που είχε αφεθεί να ατονήσει στο παρελθόν. Με τις πρωτοβουλίες που αναλάβαμε και με την στήριξη της Ελληνικής Ομογένειας, καθώς και της Διευθύντριας του ΕΟΤ Αμερικής κυρίας Greta Kamateros καταφέραμε να επανατοποθετηθούμε τη Μύκονο στις πρωταρχικές επιλογές του Αμερικανού ταξιδιώτη, ανοίγοντας παράλληλα δρόμους σε νέες τουριστικές αγορές !!!
Εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε ο τουρισμός να αποτελεί μια βιώσιμη αναπτυξιακή προοπτική για τη Μύκονο και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε προτάσεις και σχέδια που ανοίγουν νέους ορίζοντες στον τουρισμό.
Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον τουρισμό μας πιο ψηλά τα επόμενα χρόνια.
Ο τουρισμός είναι Μυκονιάτικη υπόθεση και μας ενώνει.
Σας ευχαριστώ.»

Με την πρόεδρο του ΕΟΤ Αμερικής κ.Γκρέτα Καματερού

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.