ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος στην Ευρώπη και η ανάγκη για εξωστρέφεια

Η Μύκονος στην Ευρώπη και η ανάγκη για εξωστρέφεια
Η Μύκονος ψήλωσε και αυτοί που θα πρέπει να την υπηρετούν χρειάζεται να έχουν το ίδιο ανάστημα.

Η αποστολή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αφορμή εκδήλωση για την Δήλο φέρνει για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο την ανάγκη της Μυκόνου για εξωστρέφεια.

Όπως το καλοκαίρι το νησί γίνεται εξαιτίας του τουρισμού το κέντρο των διεθνών εξελίξεων με την άφιξη χιλιάδων ανθρώπων που απολαμβάνουν τις ομορφιές του, έτσι και τους χειμερινούς μήνες είναι επιτακτική η ανάγκη να βγαίνουν άπαντες προς τα έξω, να λανσάρουν το όνομα Μύκονος, να προωθούν το ισχυρό χαρτί που πλέον έχει μεγάλη υπεραξία και να υπερασπίζονται με κάθε τρόπο τις ανάγκες για μια εξωστρεφή Μύκονο που έχει φωνή παντού και κυρίως στα κέντρα των αποφάσεων.

Η προσπάθεια του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά θα πρέπει να συνοδεύεται και από την ανάλογη στήριξη όλων των φορέων και κυρίως των άμεσων συνεργατών του η παρουσία των οποίων κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Η αρχή γίνεται αυτές τις μέρες με την αποστολή στις Βρυξέλλες όπου συνόδευσαν τον δήμαρχο ο αντιδημάρχος Μιλτιάδης  Ατζαμόγλου και ο σύμβουλος του Δήμου Μυκόνου Βαγγέλης Πελέκης.

Όμως δεν φτάνουν μόνο δυο, το νησί γιγαντώθηκε, καλά τα πανηγύρια και οι γιορτές εσωτερικά αλλά αν αντιληφθεί κανείς πως έχει «ψηλώσει» η Μύκονος, τέτοιες αποστολές ( που τις περισσότερες φορές τα έξοδα είναι ασήμαντα για την σημασία των επαφών σε υψηλό επίπεδο) πρέπει να γίνονται πιο συχνά και σε όλα τα επίπεδα και με περισσότερους συμβούλους.

Η Μύκονος ψήλωσε και αυτοί που θα πρέπει να την υπηρετούν χρειάζεται να έχουν το ίδιο ανάστημα.

Δεν γίνεται τίποτα τυχαία και η δουλειά θα πρέπει να είναι καθημερινή και εκτός των συνόρων με φυσική παρουσία.

Διαφορετικά θα σβήσει σύντομα ο τεράστιος μύθος της Μυκόνου που ήδη έγινε γνωστός στα πέρατα του κόσμου.

MykonosVoice

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.