ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος στα κορυφαία σημεία του πλανήτη

Η Μύκονος στα κορυφαία σημεία του πλανήτη
Tο κορυφαίο περιοδικό «Travel and Leisure» προτείνει τέσσερα νησιά που είναι ιδανικά για τον μήνα του μέλιτος.

Συγχαρητήρια, τα καταφέρατε και φτάσατε στο σημείο να οργανώνετε τον μήνα του μέλιτος. Περάσατε με επιτυχία τις εξετάσεις με την οργάνωση του γάμου, γνωρίσατε πεθερικά και λοιπούς συγγενείς, είπατε το μεγάλο «ναι», φορέσατε το δαχτυλίδι και τώρα ήρθε η ώρα για την απόλαυση. Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο σας και το ταξίδι του μέλιτος είναι αυτό που περιμένετε όσο τίποτα άλλο για να ξεκουραστείτε και διασκεδάσετε μόνο με τον μεγάλο σας έρωτας.

Ο κατάλογος είναι ατελείωτος αλλά το νέο για φέτος είναι ότι ταξιδιωτικοί οδηγοί παγκόσμιας εμβέλειας, προτείνουν την Ελλάδα σαν ιδανικό προορισμό.

Αυτή τη φορά, το κορυφαίο περιοδικό «Travel and Leisure» προτείνει τέσσερα νησιά που είναι ιδανικά για τον μήνα του μέλιτος. Και όχι, η Σαντορίνη δεν είναι ανάμεσα σε αυτά

Η χώρα μας είναι κατάλληλη για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου αλλά το καλοκαίρι είναι ένα από τα δυνατά της σημεία. Ηλιοφάνεια, πολιτιστικά αξιοθέατα, καλό φαγητό, υπέροχη θέα συνθέτουν το διαχρονικά αγαπημένο μέρος για όλα τα γούστα. Και κυρίως για τον μήνα του μέλιτος. Μήλος, Μύκονος, Τήνος και Κρήτη είναι σύμφωνα με το «Travel and Leisure» τα τέσσερα νησιά που θα κερδίσουν φέτος τις εντυπώσεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.