ΤΟΠΙΚΑ

«Η Μύκονος περνά σε μια νέα εποχή»

«Η Μύκονος περνά σε μια νέα εποχή»

Για την μεγάλη σημασία του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ δήμου Μυκόνου, υπουργείου Ναυτιλίας αλλά και ΔΕΗ ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε ότι το όλο εγχείρημα είναι βέβαιο ότι θα γίνει αντιληπτό το επόμενο χρονικό διάστημα για το νησί.

«Η Μύκονος περνά σε μια νέα εποχή!
Η σημασία του παρόντος μνημονίου συνεργασίας είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά πιθανότατα να γίνει αντιληπτή ύστερα από μερικά χρόνια.

Η Δημοτική Αρχή έχοντας πάντα ως βασικό γνώμονα την προστασία του παραδοσιακού Μυκονιάτικου τοπίου, του περιβάλλοντος – θαλάσσιου και μη – αλλά και τη σημαντική εξοικονόμηση πόρων που προκύπτει από τη χρήστη διοίκηση και την αξιοποίηση νέων καλών πρακτικών που εφαρμόζονται στις πλέον προηγμένες χώρες του κόσμου, βάζει τις βάσεις για τη Μύκονο του αύριο.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.