ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος οδεύει σε πιο αυστηρά μέτρα

Η Μύκονος οδεύει σε πιο αυστηρά μέτρα
Μετά την ανακοίνωση και του δεύτερου κρούσματος το νησί οδεύει σε δύσκολες συνθήκες και ίσως χρειαστούν και άλλα μέτρα

Τα μέτρα για το νησί όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες ώρες θα ενταθούν καθώς μετά την ανακοίνωση και του δεύτερου κρούσματος και με βάση την πρακτική που ακολουθείτε κεντρικά σε άλλες τοπικές περιοχές είναι πλέον κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τις επόμενες ώρες η Μύκονος είναι πιθανό να πάρει πιο αυστηρά μέτρα από ότι μέχρι τώρα.

Οι φήμες οργιάζουν στα σοσιαλ μίντια  για πιθανά και άλλα κρούσματα και όπως είναι λογικό θα πρέπει άμεσα να προβλεφθούν όλα τα μέτρα σε συνεννόηση η δημοτική αρχή με την πολιτική προστασία της χώρας που έχει και την επιστασία του θέματος.
Στην Άνω Μερά εντοπίζεται το πρόβλημα εκεί όπου υπήρξαν τα δυο  κρούσματα .Οι πολίτες είναι φοβισμένοι και κλεισμένοι πλέον στα σπίτια και οι επόμενες ώρες είναι δύσκολες για όλους ενώ περιμένουν σχετικές εντολές.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.