ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος μεγάλη νικήτρια του Mykonos Running Festival που άφησε όλους ενθουσιασμένους

Η Μύκονος μεγάλη νικήτρια του Mykonos Running Festival που άφησε όλους ενθουσιασμένους
Μια καταπληκτική διοργάνωση που το νησί είχε ανάγκη μετά το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε και τα απανωτά χτυπήματα από διάφορες πλευρές

Mykonos Running Festival η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού και του αθλητισμού κορυφώθηκε σήμερα με την υλοποίηση του αγωνιστικού προγράμματος.

Το πλήθος των συμμετοχών, πολιτών, αθλητών, ολυμπιονικών, καλλιτεχνών, κ.α., μαζί με την άρτια διοργάνωση συνέβαλλαν προκειμένου να μας μείνει αξέχαστο το αγωνιστικό μέρος του προγράμματος.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τις μοναδικές στιγμές που μας χαρίσατε. Ευχαριστούμε και όλους τους θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς της Μυκόνου, του εθελοντές μας και τους χορηγικούς συνεργάτες για τη δημιουργική συνεργασία που είχε ως συνέπεια την επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου @mykonosrunningfestival .

Το πρωί μαζί με τον καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Αργυρό κηρύξαμε την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος. Με κορυφαίο το Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο MYKONOS GOLD, Επίσης πραγματοποιήθηκε ο Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10χλμ.MYKONOS RUN για δρομείς πρωταθλητισμού αλλά και σε μέσου επιπέδου δρομείς υγείας και τον Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 2.5 χλμ. για όλους αθλητικού, ψυχαγωγικού και τουριστικού χαρακτήρα. Για εμάς όλοι οι συμμετέχοντες ήταν νικητές και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Ως μεγαλύτερη όμως νικήτρια αναδεικνύεται η Μύκονος η οποία με τους αγώνες αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται διαφημίζεται διεθνώς!
Η Μύκονος μπορεί να αποτελέσει τη Μητρόπολη του αθλητισμού και της ευεξίας με τουρισμό 12 μήνες το χρόνο. Στόχος μας το 3ο Mykonos Running Festival

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.