ΤΟΠΙΚΑ

«Η Μύκονος και ο δήμαρχος της Κ.Κουκάς σέβονται τα δικαιώματα όλων»

«Η Μύκονος και ο δήμαρχος της Κ.Κουκάς σέβονται τα δικαιώματα όλων»

Μια ωραία προσέγγιση αλιεύσαμε από τον διαδικτυακό του λογαριασμό  και ανάλυση από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Καφεντζή για τα θέματα των ΑΜΕΑ και τον σεβασμό που δείχνει η Μύκονος κάθε φορά.

«Με αφορμή το Mykonos Running Festival που θα διεξαχθεί ξανά σε λίγες μέρες στο νησί μας θα ήθελα να πω πόσο περήφανος είμαι που μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω για δεύτερη φορά για την σωστή διεξαγωγή της διοργάνωσης όσο αφορά την συμμετοχή των Αμεα.

Επίσης είμαι περήφανος που βλέπω ότι πλέον στο νησί μας οι σκέψεις που γίνονται σε οτιδήποτε καινούργιο ξεκινά εμπεριέχει και τις ανάγκες των Αμεα σε ισότητα και ελευθερία πρόσβασης.

Όλο αυτο ομολογώ ότι οφείλεται αρχικά στον ίδιο τον πολίτη που πλέον σέβεται τα δικαιώματα των συμπολιτών του αλλά οφείλεται και στην πολιτική βούληση που δείχνει η Δημοτική αρχή και ο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς.

Ένα πράγμα που του αναγνωρίζω ανάμεσα σε πολλά άλλα είναι η ευαισθησία του απέναντι στα δικαιώματα που ορίζουν κάθε άνθρωπο.

Έτσι ένα πρωινό με κάλεσε και μου είπε ότι θα ήθελε να βοηθήσω στην διοργάνωση του Festival μιας και η συμμετοχή των Αμεα πρέπει να αποτελεί και να πρεσβεύει τον κύριο άξονα του κεντρικού μηνύματος που δεν ήταν άλλο από αυτό της ισότητας στον αθλητισμό.

Εφέτος σας καλώ ακόμα ποιο δυναμικά να δώσουμε όλοι το παρών σε έναν θεσμό που σκοπό έχει αγκαλιάσει όλο το νησί.

Δήμαρχε συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά.

Στην φώτο ο καλός μου φίλος Ρούσσος από την Σύρο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.