ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος, η Φουρέιρα, ο υψηλός λογαριασμός και οι influencers φίλοι της

Η Μύκονος, η Φουρέιρα, ο υψηλός λογαριασμός και οι influencers φίλοι της

Η performer-φωτιά είχε εμφανιστεί στις 12 Ιουνίου στο πασίγνωστο λαμπερό cabaret restaurant Lio σε μια μοναδική βραδιά, κατάμεστη από Έλληνες και ξένους που επιδόθηκαν σε παραληρήματα με την εμφάνισή της.

Η χρέωση κατά άτομο στα πρώτα τραπέζια είχε αγγίξει τα 1.000 ευρώ, ενώ στα πιο πίσω η τιμή κατέβηκε ελαφρώς στα 500.

Η Ελένη Φουρέιρα, σε μικρότερο διάστημα από μήνα, επέστρεψε στο Νησί των Ανέμων και των ξέφρενων πάρτυ, αυτή τη φορά για χαλάρωση και χρόνο για την παρέα της.

Πέρασε λοιπόν τη νύχτα της 7ης Ιουλίου με φίλους και συνεργάτες στο Nōema, στην καρδιά της μυκονιάτικης Χώρας, απολαμβάνοντας τις εκλεκτές συνταγές του Αθηναγόρα Κωστάκου (σεφ και συνιδιοκτήτη) σε ένα άκρως πολυτελές και σύγχρονο περιβάλλον, με σέξυ vibes και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.

Κάποτε, εδώ στεγαζόταν ένα θερινό σινεμά, έπειτα το εστιατόριο Uno Con Carne, αλλά το Nōema ήρθε ορμητικά το καλοκαίρι του 2021 για να γράψει τη δική του ιστορία. Ιστορία που ήδη μετρά χρυσές σελίδες…

Ήταν απολύτως λογικό να το επιλέξει η Ελένη Φουρέιρα για την έξοδό της στο νησί, μιας που βρίθει από γαστρονομική ποίηση αλά ελληνικά, αλλά και από μια δυναμική στο περιβάλλον του που μοιάζει να απευθύνεται μεν σε λίγους, πλην όμως κατορθώνει να τους συνενώνει σε μια παρέα, μια ενιαία ψυχή.

Ελένη Φουρέιρα

Στην παρέα της Ελένης Φουρέιρα, που έκανε έναν λογαριασμό της τάξης των 540 ευρώ, μαζί φυσικά με το ανάλογο πουρμπουάρ για το εξυπηρετικότατο και ευγενικό σέρβις, βρισκόταν η ατζέντισσα Λυδία Φωτιάδου, ο PR Manager του Principote στη Μύκονο, Ανέστης Ευαγγελόπουλος, η influencer Hannah Stocking και η YouTuber Lele Pons.

Φωτογραφήθηκε μαζί τους, σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα, και η αεικίνητη Σούλα Λιάκου, ιδιοκτήτρια του Cavo Tagoo, η οποία βρισκόταν στο Nōema εκείνη τη βραδιά.

Απόλαυσαν φαγητό, ενθουσιάστηκαν με τα πληθωρικά επιδόρπια και διασκέδασαν με τους djs Little D, Oxhala και Just Emma, ενώ δεν έλειψαν τα stories που αποκάλυπταν τις διασκεδαστικές στιγμές τους.

Ελένη Φουρέιρα

H Ελένη Φουρέιρα φορούσε μια ροζ σατέν ντε πιες φόρμα με λευκό αθλητικό παπούτσι και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κότσο -μια casual chic εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η διασκέδασή της κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τα stories στο Instagram να την δείχνουν να βολτάρει στα σοκάκια του νησιού.

Ελένη Φουρέιρα

Πηγη mononews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.