ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος είναι μια κοινωνία με αρχές και αξίες που τις υπηρετεί πιστά δεκαετίες

Η Μύκονος είναι μια κοινωνία με αρχές και αξίες που τις υπηρετεί πιστά δεκαετίες

Η Μύκονος ήταν απο τα πρώτα  νησιά που έσπευσαν να να συνεργαστούν με το Υπ. Τουρισμού και η Δημοτική Αρχή ειχε την θέληση και την ευαισθητοποίηση να ξεκινήσει τις απαραίτητες αλλαγές  στις παραλίες του νησιού ώστε να είναι φιλικό και σε επισκέπτες ΑΜΕΑ.

Ένα ολοκληρωμένο βίντεο που επιβεβαιώνει ότι η ισότιμη πρόσβαση των επισκεπτών είναι δικαίωμα όλων.
Πλέον  και οι ΑΜΕΑ  συνανθρωποί μας μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Δηλώνει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς:
«Ευχαριστούμε πολύ τους αθλητές Ευθύμιο Καλαρα
Γεωργια Καλτση
Αλέξανδρο Ταξιλδιαρη
για την ανιδιοτελή συνεισφορά τους στο βίντεο.
Η Μύκονος είναι πρωταγωνίστρια γιατί πέρα από το μοναδικό αιγαιοπελαγίτικο φως και τις ποιοτικές υπηρεσίες διακρίνεται για το σεβασμό και την αποδοχή όλων των ανθρώπων. Είμαστε μια κοινωνία με αρχές και αξίες που τις υπηρετούμε πιστά εδώ και δεκαετίες.

Τίποτα βέβαια δεν θα γίνονταν χωρίς την πρωτοβουλία του Γεωργιος Καφεντζης που συνεργάστηκε εξαιρετικά με την Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού Τόνια Ανδρονίκου»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.