ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος εδραιώνεται ως κορυφαίος παγκόσμιος προορισμός

Η Μύκονος εδραιώνεται ως κορυφαίος παγκόσμιος προορισμός
Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς για την προβολή της Μυκόνου από την VOGUE

Τεράστια υπόθεση για την Μύκονο η προβολή του νησιού μέσα από τις σελίδες της Βραζιλιάνικης έκδοσης της VOGUE καθώς αυτό θα συμβάλει στην προβολή της Μυκόνου παγκοσμίως και κυριως σε ολόκληρη την Λατινική Αμερική.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου δήλωσε σχετικά:

«Η προβολή της Μυκόνου μέσα από τις σελίδες του σημαντικότερου περιοδικού μόδας και life and style παγκοσμίως όπως είναι η VOGUE και συγκεκριμένα η VOGUE Βραζιλίας, αποτελεί ένα πρώτο βήμα προβολής του τουριστικού προϊόντος της Μυκόνου στη Λατινική Αμερική, που θα συμβάλει με επιτυχία στο άνοιγμα μιας σημαντικής τουριστικής αγοράς όπως αυτή της Βραζιλίας.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την εδραίωση της Μυκόνου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού παγκοσμίως.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.