ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος δεν είναι στην Κροατία κύριε Ραμί

Η Μύκονος δεν είναι στην Κροατία κύριε Ραμί
Ο αμυντικός της Μαρσέιγ είχε κάνει τη γκάφα να μπερδέψει το που βρίσκεται η Μύκονος και η ΦΙΦΑ του κάνει πλάκα.

Ο Αντίλ Ραμί θυμήθηκε σε δηλώσεις του τη γκάφα που είχε κάνει όταν τον συνεχάρη η πρόεδρος της Κροατίας για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Της είχε πει τότε ότι αγαπάει τη Μύκονο, μπερδεύοντας το που βρίσκεται το νησί των Κυκλάδων.

“Μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η πρόεδρος της Κροατίας με κοίταξε και είπε “ωραίο μουστάκι”. Και εγώ της είπα, “Αγαπώ τη Μύκονο”. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα μπερδεύω την Ελλάδα και την Κροατία. Είπε «σας ευχαριστώ» και έφυγε. Στη συνέχεια, ο Ολιβιέ (Ζιρού) με κοίταξε και είπε: “Είσαι ηλίθιος; Η Μύκονος είναι στην Ελλάδα: Του είπα, Θεέ μου, δεν ξέρω πια. Είμαι εντάξει, είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής”.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.