ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος απέκτησε συνδικαλιστικό σωματείο στρατιωτικών

Η Μύκονος απέκτησε συνδικαλιστικό σωματείο στρατιωτικών

Την δικιά τους φωνή απέκτησαν οι στρατιωτικοί του κοσµοπολίτικου και διεθνούς φήµης παγκόσµιου προορισµού, την Μύκονο. Στη θέση του προέδρου της Ένωσης ΣτρατιωτικώνΠεριφερειακής Ενότητας Μυκόνου εκλέχτηκε ο Σµηνίας Φιλιππακόπουλος Παναγιώτης, προερχόµενος από τις τάξεις της Πολεµικής Αεροπορίας και εµπνευσµένος από τα ιδρυτικά στελέχη της Π.ΟM.ΕΝ.Σ.

Όπως πληροφορούµαστε τόσο ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Μυκόνου, όσο και όλα τα µέλη του Δ.Σ. µέσα από υγιείς πρωτοβουλίες και δράσεις, εστιάζουν σε µια σειρά θεµάτων που άπτονται στην καθηµερινότητα της υπηρεσιακής ζωής των εν ενεργεία στρατιωτικών της Μυκόνου. Από εμάς δεν µένει τίποτα άλλο από το να ευχηθούµε τόσο στην Ένωση Στρατιωτικών Μυκόνου, όσο και στην ΠΟΜΕΝΣ, καλή επιτυχία στο έργο τους, δηλώνοντας αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια.

πηγή cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.