ΤΟΠΙΚΑ

Η «Μυκονιάτικη Βεγγέρα» στο Mykonos Art Festival

Η «Μυκονιάτικη Βεγγέρα» στο Mykonos Art Festival

Στις 22/08/2019 η χορευτική ομάδα του Απολλώνιου Ομίλου «Μυκονιάτικη Βεγγέρα» αποδεχόμενη την πρόσκληση του Δήμου Μυκόνου στα πλαίσια του Mykonos Art Festival και του παραδοσιακού εορτασμού για τα Εννιάμερα της Παναγίας, έδωσε δυναμικά το παρών στην Πλατεία της Άνω Μεράς με μια πολυπληθή ομάδα 30 χορευτών μικρών και μεγάλων.


Η ομάδα παρουσίασε χορούς από το Βορειανατολικό Αιγαίο φορώντας εντυπωσιακές παραδοσιακές ενδυμασίες της Χίου. Όλοι οι χορευτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να μεταδώσουν στον κόσμο την χαρά, την αγάπη και τον σεβασμό που νιώθουμε μεταξύ μας αλλά και για την παράδοση. Από τα όμορφα σχόλια καρδιάς που δεχτήκαμε από τους παρευρισκομένους νιώσαμε ότι το επιτύχαμε και υποσχόμαστε αυτή η αγάπη να αποτελεί την κινητήριο δύναμή μας να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που επιτελούμε προς τα παιδιά και τον τόπο μας.

 


Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις κυρίες Ελένη Κοντιζά, Άννα Μιχελή και Ευγενία Χανιώτη για την όμορφη ιδέα να παρουσιαστούν φέτος για πρώτη φορά στα Νιάμερα όλες οι χορευτικές ομάδες Μυκόνου καθώς επίσης τον Μάριο Ζουγανέλη, Βασίλη Γρυπάρη, το χορευτικό της κας Ευγενίας Χανιώτη καθώς και την χορευτική ομάδα «Μαντώ» για την συνεργασία στην οργάνωση του χορευτικού προγράμματος.
Και του χρόνου με υγεία.!! Βοήθειά μας η Παναγία.

#Εορταστικές_Βεγγέρες
#Παράδοση_παντού

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.