ΤΟΠΙΚΑ

«Η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε στο χώρο της παιδείας στη Μύκονο»

«Η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε στο χώρο της παιδείας στη Μύκονο»
Ο δήμαρχος Κωσταντίνος Κουκάς με δημόσια τοποθέτηση του δίνει τον τόνο της επένδυσης στα σχολεία

 

Αποτελεί μια μεγάλη παρακαταθήκη για το νησί και τους μαθητές το δίχως άλλο η επένδυση της δημοτικής αρχής στην παιδεία και ειδικά στα σχολεία του νησιού.Όπως έγινε γνωστό το κόστος της αποπεράτωσης και συντήρησης των σχολικών κτηρίων ξεπέρασε το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ, χρήματα που βγήκαν από το ταμείο του Δήμου Μυκόνου.

Ο δήμαρχος τοποθέτηθηκε για το γεγονός:

«Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της Παιδείας, προκειμένου τα σχολεία της Μυκόνου να πληρούν όλες τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες που δεν είναι άλλες από την ασφάλεια των μαθητριών και μαθητών, τη λειτουργικότητα των υποδομών, την μυκονιάτικη αισθητική και φυσικά την αίσθηση άνεσης και οικειότητας που πρέπει να αισθάνονται μαθητές και εκπαιδευτικοί στο «δεύτερό τους σπίτι»!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.