ΤΟΠΙΚΑ

Η Μαριάννα Λάτση στη Μύκονο

Η Μαριάννα Λάτση στη Μύκονο

Η Μαριάννα Λάτση εκμεταλλεύτηκε την καλοκαιρία του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας και σάλπαρε με την υπερπολυτελή θαλαμηγό Paris για την αγαπημένη της Μύκονο. Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε την εμφάνιση της ”σιδηράς κυρίας των επιχειρήσεων” στο νησί των Ανέμων. Η λαμπερή business woman δεν έμεινε κλεισμένη στο κότερο της καθόλη την διάρκεια του τριημέρου. Ίσα-ίσα, το μεσημέρι της Κυριακής, συνοδευόμενη από φίλους επισκέφθηκε το παλιό λιμάνι του νησιού όπου παρακολούθησε το τοπικό καρναβάλι και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με το κινητό της. Στην συνέχεια, περπάτησε μέχρι την ειδυλλιακή Μικρή Βενετία, όπου κι εκεί δεν έχασε την ευκαιρία για μερικά κλικ.

πηγη MykonosLive TV

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.