ΤΟΠΙΚΑ

Η LV λανσάρει τσάντα με το όνομα της Μυκόνου

Η LV λανσάρει τσάντα με το όνομα της Μυκόνου
On The Go Mykonos: Η νέα συλλεκτική τσάντα της Louis Vuitton είναι αφιερωμένη στο νησί της Μυκόνου

Ηαγάπη της Louis Vuitton για την Ελλάδα και τα ταξίδια οδήγησε και φέτος τον γαλλικό οίκο πολυτελείας στο νησί της ελίτ και των ατελείωτων πάρτι, τη Μύκονο. Η ομορφιά και ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας του νησιού των ανέμων ενώνονται στη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία της νέας συλλεκτικής τσάντας “On The Go Mykonos”, η οποία ντύνεται στις κλασικές αποχρώσεις του ελληνικού καλοκαιριού και είναι αφιερωμένη στις μαγευτικές παραλίες και τα γαλανά νερά του νησιού.

Τα ατού της; Είναι αρκετά ευρύχωρη ώστε να χωράει τα πάντα – πετσέτα παραλίας, βιβλίο, νεσεσέρ με αντηλιακά και ένα ζευγάρι σανδάλια για τα άφτερ πάρτυ, ενώ παράλληλα είναι ευέλικτηχάρη στο λουρί ώμου και τα top handles, που χαρίζουν τη δυνατότητα να την κρατήσετε με δύο διαφορετικούς τρόπους. Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε το αγαπημένο μας στοιχείο, θα χρειαστεί να εστιάσουμε στο υπέροχο γαλάζιοχρώμα της καθώς και τις ψάθινες λεπτομέρειες στα πλάγια, δύο στοιχεία που φωνάζουν καλοκαίρι.Η συλλεκτική τσάντα μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς “On The Go Mykonos”διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματαLouis Vuitton στη Χώρα και στο Nammos Village.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.