ΤΟΠΙΚΑ

Η Κατερίνα των δράσεων και της αποτελεσματικότητας

Η Κατερίνα των δράσεων και της αποτελεσματικότητας
Η υποψήφια με την ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού με δράσεις και συναντήσεις μπήκε δυναμικά στη μάχη των εκλογών

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης όπου φιλοξενείται προσωρινά ένα τμήμα της Π.Υ. Ερμούπολης η πολιτευθείσα στις Κυκλάδες με το κόμμα της Ν.Δ. κ. Αικατερίνη Μονογυιού.

Η συνάντηση με το Προεδρείο του Σωματείου μας και τον Διοικητή της Υπηρεσίας Αντιπύραρχο Χριστόδουλο Παπαμιχαήλ πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα, όπου αναλύθηκαν οι διαδικασίες μεταστέγασης της Π.Υ. Ερμούπολης λόγω επικινδυνότητας του κτιρίου που στεγάζονταν μέχρι πρότινος.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται στη λειτουργία της Υπηρεσίας όπου έχει διασπαστεί σε τρία διαφορετικά σημεία του νησιού, αλλά συνάμα επισημάνθηκε η ετοιμότητα που παρουσιάζει το προσωπικό για την αντιμετώπιση περιστατικών στο νησί κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Αναλύθηκαν τα προβλήματα των Πυροσβεστών στον Νομό Κυκλάδων και τέθηκαν ζητήματα πανελλαδικής εμβέλειας που ταλανίζουν τον κλάδο μας γενικότερα.

Από την πλευρά της η κυρία Μονογυιού υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στην ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων μας.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.