ΤΟΠΙΚΑ

Η Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών

Η Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα στην Μήλο.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ανακοίνωσε την χρηματοδότηση νέων έργων άνω των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για το νησί της Μήλου αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την έμπρακτη στήριξη και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τις Κυκλάδες.

Ειδικότερα, εντάχθηκαν στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργο ύδρευσης ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ και δράσεις αντισεισμικής προστασίας ύψους 24.452€. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Πέτσας, δρομολογείται η ένταξη σημαντικού έργου αγροτικής οδοποιίας, ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Η βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας του Αναπληρωτή Υπουργού με την Έπαρχο Σίφνου, Σερίφου, Μήλου, Κιμώλου κ. Έλλη Χωριανοπούλου, η οποία ανέδειξε τα έργα της περιφερειακής αρχής στα νησιά της αρμοδιότητας της και την έμπρακτη στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών στην τοπική αυτοδιοίκηση, τον Δήμαρχο Μήλου κ. Μανώλη Μικέλη, τον πρώην δήμαρχο Μήλου και δημοτικό σύμβουλο κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, την Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μήλου κ. Στυλιανή Μαρκαντώνη και φορείς του νησιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.