ΤΟΠΙΚΑ

Η καλύτερη επιλογή για σύμβουλος στην κοινότητα Μυκονίων η Μαρία Νάζου(Μακρυγιάννη)

Η καλύτερη επιλογή για σύμβουλος στην κοινότητα Μυκονίων η Μαρία Νάζου(Μακρυγιάννη)
Δυναμική, μέσα από δυσκολία και αγώνα, έχει πετύχει να είναι μια διακεκριμένη επιχειρηματίας δουλεύοντας χρόνια στη Χώρα της Μυκόνου.

Μια καθαρή και έντιμη ματιά, με αξιοπρέπεια και δυναμισμό η Μαρία Νάζου μπαίνει δυνατά στο στίβο της διεκδίκησης με την Πρωτοβουλία Δράσης μιας θέσης στην κοινότητα Μυκονίων της χώρας.

«Η Μαρία μας είναι το πιο γλυκό χαμόγελο, που σε συνδυασμό με το έξυπνο βλέμμα της σε κατακτά αμέσως. Δυναμική, μέσα από δυσκολία και αγώνα, έχει πετύχει να είναι μια διακεκριμένη επιχειρηματίας δουλεύοντας χρόνια στη Χώρα της Μυκόνου.

Πολυταξιδεμένη έχει φέρει μεγάλη εμπειρία στην ομάδα μας. Με αυστηρή ματιά, τελειομανής, δεν χαρίζεται και υπερασπίζεται τις απόψεις της με πάθος. Αυτό το πάθος μας ενδυναμώνει στις διεκδικήσεις μας. Άλλη μια δύναμη ώθησης της ομάδας μας, αναφέρει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.