ΤΟΠΙΚΑ

«Η καλύτερη απάντηση στην συκοφαντία είναι η περιφρόνηση»

«Η καλύτερη απάντηση στην συκοφαντία είναι η περιφρόνηση»
Εμετικές αναρτήσεις με συκοφαντική χροιά κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο από συγκεκριμένους.Σχόλιο-απάντηση του Μίλτου Ατζαμόγλου

Με το γάντι καρφώνει ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου διάφορους συκοφάντες του Διαδικτύου που είναι γνωστή η δράση τους καιρό τώρα και που έχουν αναλάβει να παίζουν ρόλο εκβιαστών ανθρώπων και προσωπικοτήτων που η δράση τους και η αποδοχή τους στο νησί είναι δεδομένη μετά και την Κυριακή που μας πέρασε.

Γράφει ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία με τα ξαδέρφια του, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα του  προς κάθε κατεύθυνση αλλά και σε συγκεκριμένους αποδέκτες που έχουν «ξεφύγει» και  ακουμπούν τα όρια του ποινικού αδικήματος με τις εμετικές αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις.

«Στην αρχαία Ελλάδα η συκοφαντία ήταν περίπου επάγγελμα.
Συκοφάντες ονομάζονταν οι επαγγελματίες δυσφημιστές που εν γνώσει τους εξαπέλυαν μια ψευδή κατηγορία εναντίον κάποιου με δόλο.
Δυστυχως και στις μέρες μας ο ρόλος των συκοφαντών δεν εχει αλλάξει, απλά έχει εξελιχθεί. Εμφανίζονται με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξυπηρετώντας προφανώς ιδιοτελείς σκοπούς.
Ευτυχώς η προσωπική μου διαδρομή είναι γνωστή στον τόπο μου, όπως και αυτή των συκοφαντών.
Κάποιοι σοφοί κάποτε είχαν πει ότι « η καλύτερη απάντηση στη συκοφαντία είναι η περιφρόνηση.
Η στήριξη σας είναι η ισχυρότερη απάντηση της Μυκονιάτικης κοινωνίας ώστε να απομονωθούν οι συκοφάντες που μολύνουν καθημερινά τον τοπο μας.
Ευχαριστώ από καρδιάς, ο δικός σας Μίλτος.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.