ΤΟΠΙΚΑ

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου στη Μύκονο

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου στη Μύκονο

Μετά την πρώτη της εξόρμηση στα Κουφονήσια με τον αγαπημένο της η Ηλιάννα Παπαγεωργίου ταξίδεψε αυτή την φορά στο νησί των Ανέμων.

Το νεαρό μοντέλο, που άφησε την κριτική επιτροπή του GNTM στο Star για να παρουσιάσει την δική της εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας, αποφάσισε να κάνει μια εξόρμηση στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου.Απλή και άβαφη, συνδύασε βόλτα και ψώνια σε γνωστό κατάστημα για να ανανεώσει την καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα. Η Ηλιάνα δεν ήταν μόνη αλλά συνοδευόταν από έναν φίλο της.Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως το γνωστό μοντέλο είναι σε σχέση με τον ράπερ Σνικ εδώ και δέκα μήνες και όπως δείχνουν είναι πολύ ερωτευμένοι.
Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του απόδραση μέσα στον Ιούνιο στα Κουφονήσια και από ότι φάνηκε πέρασε πάρα πολύ όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στις πρώτες του διακοπές, ενώ τα “καυτά” φιλιά δεν έλειψαν από τα μπάνια τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.