ΤΟΠΙΚΑ

Η ηλεκτρική διασύνδεση των ΚΥΚΛΑΔΩΝ ολοκληρώνεται

Η ηλεκτρική διασύνδεση των ΚΥΚΛΑΔΩΝ ολοκληρώνεται

Το πρώτο αφορά τη διασύνδεση της Νάξου με το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας. Ήδη, ολοκληρώθηκε η δοκιμαστική ηλέκτριση του υποβρύχιου καλωδίου που θα συνδέσει τη Νάξο με το σύστημα μέσω της Πάρου και της Μυκόνου. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή του υποσταθμού η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο. Από εκεί θα ηλεκτριστεί η υποθαλάσσια διασύνδεση. Με το συγκεκριμένο έργο θα ολοκληρωθεί η β φάση της διασύνδεσης των Κυκλάδων.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται η ενίσχυση της διασύνδεσης της Σύρου προϋπολογισμού 111 εκατ. ευρώ (γ φάση της διασύνδεσης των Κυκλάδων). Οι εργασίες της υποθαλάσσιας διασύνδεσης βαίνουν προς ολοκλήρωση και η ηλέκτριση προγραμματίζεται για το Σεπτέμβριο. Με την εγκατάσταση του δεύτερου υποβρύχιου καλωδίου διασφαλίζεται η αξιόπιστη και οικονομική ηλεκτροδότηση των νησιών Σύρος, Πάρος, Νάξος και Μύκονος και διπλασιάζεται η ικανότητα μεταφοράς ισχύος από και προς τα νησιά των Κυκλάδων θέτοντας τις βάσεις για υψηλότερη διείσδυση των ΑΠΕ στο Εθνικό Σύστημα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.