ΤΟΠΙΚΑ

Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών στο νησί

Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών στο νησί

Στον κατάμεστο από μαθητές όλων των Σχολείων της Χώρας της Μυκόνου,εορτάσθηκε η μνήμη των Αγίων Τριών Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των Διευθυντών των Σχολείων, Καθηγητών και Διδασκάλων. Προ του τέλους της Θ. Λειτουργίας οΠρωθιερεύς του Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου και Δήλου, Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός ομίλησε για την καθιέρωση της εορτής των Τριών Ιεραρχών ως Προστατών των Γραμμάτων και της Παιδείας από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους καθώς και για την 200η επέτειο από την εύρεση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνας της Ευαγγελίστριας Τήνου και μετέφερε τις πατρικές ευχές και το ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Δωροθέου Β’ σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα!

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.