ΤΟΠΙΚΑ

Η Ευαγγελία Γρυπάρη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά

Η Ευαγγελία Γρυπάρη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά
Μια δυναμική γυναίκα και επιχειρηματίας του νησιού υποψήφια με την Πρωτοβουλία Δράσης

Η Άντζελα-Ευαγγελία Γρυπάρη του Ιωάννη (Δηλιανού) και της Παρασκευής γεννήθηκε στην Αμερική και έχει μεγαλώσει στη Μύκονο.
Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο North Carolina University στις ΗΠΑ. Έχει σπουδάσει επίσης ναυτιλιακά και εσωτερική αρχιτεκτονική με στόχο την ανάδειξη των φυσικών και ιστορικών κατοικιών της Μυκόνου.

Είναι δυναμική επιχειρηματίας και έχει δημιουργήσει κέντρο άθλησης στο νησί μας, ενώ είναι υπέρμαχος της οικογένειας και των δικαιωμάτων των γυναικών.
Εμπιστεύτηκε την ομάδα μας γιατί πιστεύει στην εντιμότητα του Δημάρχου, στη διάθεση του για σκληρή δουλειά και στο όραμα του να δημιουργήσει μια Μύκονο για ΟΛΟΥΣ.

Για αυτό και πιστεύει πως με την ανανέωση της θητείας θα ολοκληρωθούν και θα αναδειχτούν όλες οι προσπάθειες και οι ενέργειες των προηγούμενων 4.5 ετών.
Η ίδια θέλει να συνδράμει στη διασφάλιση των απαραίτητων ευρωπαϊκών προγραμμάτων που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα στο νησί μας.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.