ΤΟΠΙΚΑ

Η επιλογή της Sbox έχει οφέλη τόσο για τους ενοικιαστές όσο και για τους ιδιοκτήτες.

Η επιλογή της Sbox έχει οφέλη τόσο για τους ενοικιαστές όσο και για τους ιδιοκτήτες.
Η Sbox,  ηγέτης πλέον στον κλάδο των θυριδών θησαυροφυλακίου, συνεχίζει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη τουριστών, επιχειρηματιών και ιδιαίτερα των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων στη Μύκονο. Η κορυφαία εταιρεία παροχής ασφαλείας έχει αναπτύξει μια μοναδική προσέγγιση.
Κάθε τουριστικό κατάλυμα που συνεργάζεται με την εταιρεία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει δωρεάν στις παροχές της μια θύρα θησαυροφυλακίου στους ενοικιαστές της. Αυτή η πρωτοποριακή προσέγγιση προσφέρει ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τις βίλες που συνεργάζονται με την Sbox, διαφοροποιώντας τις από άλλα καταλύματα. 
Η επιλογή της Sbox, έχει οφέλη τόσο για τους ενοικιαστές όσο και για τους ιδιοκτήτες. Η προσφορά δωρεάν θυρίδων θησαυροφυλακίου από τους ιδιοκτήτες στους ενοικιαστές, επιτρέπει στους τελευταίους να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα της ηρεμίας, ασφάλειας και εμπιστοσύνης.
Ενισχύοντας την αίσθηση ότι ο χώρος τους είναι ασφαλής και ο προσωπικός τους περιουσιακός κίνδυνος ελαχιστοποιείται, οι ενοικιαστές επιλέγουν συχνά τις βίλες που παρέχουν αυτήν την προνομιακή παροχή.
Η επιτυχία στη Μύκονο είναι αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας με τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και της παροχής εξαιρετικών υπηρεσιών στους ενοικιαστές τους.
Οι ιδρυτές της Sbox, δηλώνουν: “Η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων στη Μύκονο είναι ένα τεράστιο κίνητρο για εμάς. Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ασφαλείας και να διαμορφώνουμε μια εμπειρία που θα ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας για όλους τους εμπλεκόμενους”.
Με τη διαρκή καινοτομία και την επαγγελματική εξυπηρέτηση, η εταιρεία εδραιώνεται ως η καλύτερη επιλογή για την προστασία των πολύτιμων αντικειμένων και των περιουσιακών στοιχείων και όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων στη Μύκονο την εμπιστεύονται  για τις ανάγκες ασφάλειας των πελατών τους.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.safebox.gr ή επικοινωνήστε στο +30 228 902 5739 (8.00 – 20.00 καθημερινά)+30 697 099 4903
ή μέσω email στη διεύθυνση info@safebox.gr.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.