ΤΟΠΙΚΑ

Η Εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Άνω Μερά

Η Εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Άνω Μερά

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Άνω Μεράς, τιμώντας τη μνήμη των προστατών της Παιδείας Τριών Ιεραρχών, εκκλησιάστηκαν σήμερα το πρωί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Τουρλιανής και παρακολουθηδαν με προσοχή την επίκαιρη ομιλία Θεολόγου Καθηγητή, ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο των Τριών Ιεραρχών.


Ο Ηγούμενος, Αρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος ευχήθηκε στην Εκπαιδευτική Κοινότητα της Άνω Μεράς για τη σημερινή εορτή των Γραμμάτων και υπογράμμισε ότι το πνεύμα της έμπρακτης φιλανθρωπίας και της αγάπης προς την παιδεία, που χαρακτήριζε τους Τρεις Ιεράρχες, εμπνέει την Ιερά Μονή, η οποία συνεισφέρει σημαντικά στην ίδρυση Σχολείων και αθλητικών χώρων στην Άνω Μερά, αλλά και το ευρύτατο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.