BUSINESS

Η Emirates κάνει προσλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Emirates κάνει προσλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναζητά υπαλλήλους στο Πλήρωμα Θαλάμου και διοργανώνει «Open Day» στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο και στην Αθήνα τη Δευτέρα

«Open Day» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την κάλυψη θέσεων στο Πλήρωμα Θαλάμου διοργανώνει η αεροπορική εταιρεία Emirates.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, με έδρα το Ντουμπάι, διοργανώνει «Open Day» στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 11 Μαΐου, στις 9.00 π.μ., στο ξενοδοχείο The Met Hotel, 26η Οκτωβρίου 48, και στην Αθήνα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 9.00 π.μ., στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, Λ. Συγγρού 89 – 93.

Συμφωνα με ανακοίνωση της Emirates, εκείνοι που επιθυμούν να ξεκινήσουν την «αεροπορική τους καριέρα», μπορούν να επισκεφθούν τα «Open Day» της Emirates, με το βιογραφικό τους στα αγγλικά και μία πρόσφατη φωτογραφία.

Για την παρακολούθηση των «Open Day» απαιτείται η ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του site της Emirates.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.