ΤΟΠΙΚΑ

Η Ελεωνόρα στο σπίτι της

Η Ελεωνόρα στο σπίτι της
Η μεγάλη στιγμή του φετινού Mykonos Art Festival.Παρασκεύη στις 21:00 1ο Δημοτικό Σχολείο

Ελεωνόρα Ζουγανέλη φέτος το καλοκαίρι τραγουδάει για το νησί της. Ένα γεγονός που όλοι η Μύκονος περιμένει με ανυπομονησία και ενθουσιασμό. Η μεγάλη στιγμή του φετινού Mykonos Art Festival. Διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Μυκόνου «Γ. Αξιώτης», υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Αντώνη Κιούκα.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει! Θα ακουστούν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, πειραγμένα από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες. Τα τραγούδια της Ελεωνόρας που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή που συνδέεται αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε! Η φωνή που γέννησε η Μύκονος.

Μαζί της οι μουσικοί:

Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: Ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα, ενορχήστρωση
Μιχάλης Καπηλίδης: Ντραμς
Βασίλης Νησόπουλος: Μπάσο
Γιάννης Οικονομίδης: Τρομπέτα, πιάνο
Νίκος Πασσαλίδης: Λαούτο, μπουζούκι, κιθάρα, μαντολίνο
Ντίνος Χατζηιορδάνου: Ακορντεόν
Ηχοληψία: Brian Coon – Δημήτρης Σαμαράς
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης, Φίλιππος Τρέπας

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.