ΤΟΠΙΚΑ

Η έκθεση που προάγει τον πολιτισμό στη Μύκονο

Η έκθεση που προάγει τον πολιτισμό στη Μύκονο
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την έκθεση στην Δημοτική Πινακοθήκη

Καλλιτέχνες κάθε ηλικίας , μικροί , μεγάλοι συμμετέχουν στην ουσιαστική και ολοκληρωμένη πολιτιστική ανάπτυξη της Μυκόνου μέσω της καλλιέργειας σε βάθος ,της καλλιτεχνικής ευαισθησίας και αγάπης για τις τέχνες και την προστασία της Εθνικής μας ταυτότητας. Καθώς και την ανάδειξη των πολιτιστικών, πνευματικών και καλλιτεχνικών αγαθών με την ενεργή και συνειδητή συμμετοχή των πολιτών στην πολιτιστική ζωή του τόπου .
Η διάδοση και ενίσχυση της καλλιτεχνικής παιδείας στους τομείς των εικαστικών τεχνών καθώς και του χορού, του κινηματογράφου, του θεάτρου. Τα εγκαίνια της έκθεση τίμησαν με την παρουσίας τους , ο Δημαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς , η Πρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ Ανδριανή Κουφού , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιώργος Μπουγιούρης , η επικεφαλής της ΚΕΠΟΜ Αννα Καμμή και πλήθος κόσμου . Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας .

Σας περιμένουμε να θαυμάσετε τα έργα ,έως 6 Μαΐου .

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.