ΤΟΠΙΚΑ

«Η εξαιρετική πορεία του εμβολιασμού στο νησί μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους για την συνέχεια»

«Η εξαιρετική πορεία του εμβολιασμού στο νησί μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους για την συνέχεια»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς δίνει το σύνθημα ώστε να μην υπάρξει εφησυχασμός σε ένα ακόμα δύσκολο καλοκαίρι

Στις συνθήκες που διαμορφώνονται για την καλοκαιρινή περίοδο και στην ανάγκη να μην εφησυχάζουμε αναφέρθηκε σε τοποθέτηση του ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η εξαιρετική πορεία του εμβολιασμού στο νησί μας, τα νέα μέτρα για τις μετακινήσεις στις νησιωτικές περιοχές και η σημαντική προσέλευση επισκεπτών, που μέχρι τώρα είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, δημιουργούν ένα κλίμα αισιοδοξίας και ικανοποίησης, τόσο για την προστασία της δημόσιας υγείας, όσο και για την πορεία της τουριστικής περιόδου.

Σύμφωνα όμως με τις εξελίξεις σε πολλές χώρες του εξωτερικού, αλλά και την τάση που διαμορφώνεται σε επίπεδο κρουσμάτων στη χώρα μας, δεν επιτρέπεται ούτε εφησυχασμός ούτε επανάπαυση. Αντιλαμβάνομαι απολύτως και την κόπωση και την καλοκαιρινή διάθεση όλων.

Οφείλουμε όμως να τηρούμε τα μέτρα, να αποτρέψουμε επανεμφάνιση πολλών κρουσμάτων, να διασφαλίσουμε τη δυναμική της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.

Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το δικαίωμα στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στην ασφάλεια, στην ίδια τη ζωή.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.