ΤΟΠΙΚΑ

Η έκκληση Βρούτση στους ξενοδόχους.

Η έκκληση Βρούτση στους ξενοδόχους.
Μπορεί η συμμετοχή στο πρόγραμμα να έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, ωστόσο σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας η συμμετοχή των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων είναι μικρότερη από την προβλεπόμενη. Η έκκληση Βρούτση στους ξενοδόχους.
Ο υπουργός αναφέρθηκε στη συμμετοχή των παρόχων στο πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός, κάνοντας λόγο για μικρότερη ανταπόκριση από αυτή που αναμενόταν.Με δεδομένο ότι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων εκ μέρους των παρόχων και ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων λήγει στις 23:59 την Τρίτη, 7 Ιουλίου, ο κ. Βρούτσης κάλεσε τους ιδιοκτήτες ξενοχοχείων και καταλυμάτων να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα.
«Τα λεφτά είναι έτοιμα, περιμένουμε να τα δώσουμε, να ανοίξουν ξενοδοχεία και καταλύματα. Φέτος στηριζόμαστε στους Έλληνες. Να κάνουν όλοι οι Έλληνες διακοπές και να στηριχτούν οι εργαζόμενοι», σημείωσε.
Πηγή:dikaiologitika
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.