ΤΟΠΙΚΑ

Η είσοδος στον παραδοσιακό οικισμό

Η είσοδος στον παραδοσιακό οικισμό
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Μυκόνου για την είσοδο στον παραδοσιακό οικισμό και το ωράριο

Καθώς η νέα τουριστική περίοδος του 2019 έχει ξεκινήσει με τις κρουαζιέρες να καταφθάνουν καθημερινά και τους επισκέπτες να αυξάνονται, ο Δήμος Μυκόνου προκειμένου να εξασφαλιστεί η ελεύθερη όδευση των πεζών στον παραδοσιακό οικισμό με ασφάλεια και άνεση καλεί τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό τηρώντας τις ισχύουσες αποφάσεις για την είσοδο στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας. Παράλληλα, ενημερώνει πως η είσοδος στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας από τα σημεία ΟΤΕ, Λάκκα και Αλευκάντρα απαγορεύεται για τα επιβατικά οχήματα και δίκυκλα, εφόσον δεν διαθέτουν άδεια, ενώ για τα επαγγελματικά οχήματα ισχύει το προκαθορισμένο ωράριο τροφοδοσίας 6 π. μ. (πρώτη είσοδος) – 11 π. μ.(τελευταία έξοδος).


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.