ΤΟΠΙΚΑ

Η εγγονή του mr Λαμποργκίνι στη Μύκονο

Η εγγονή του mr Λαμποργκίνι στη Μύκονο

Eγγόνια κροίσων και αστέρια του τραγουδιού στο νησί των ανέμων! Η «επαναστάτρια» Ελέτρα Λαμποργκίνι και η Νικόλ Σέρσινγκερ όχι μόνο έκαναν απόβαση στο νησί των ανέμων, αλλά μας δείχνουν τα κάλλη τους φόρα παρτίδα!

Η 26χρονη εγγονή του ιδρυτή της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Φερούτσιο Λαμποργκίνι, που έχει τα προβλήματά της και κάνει ό,τι της καπνίσει (έχει πάρει μέρος στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Super Shore», στο «MTV Latinoamerica», ενώ στην προσπάθειά της για καριέρα στη showbiz την καλωσόρισαν το «MTV Ισπανίας» και το «MTV France»), κατέλυσε σε πολυτελές resort και για να γεμίσει τον χρόνο της, εκτός από τις βουτιές στην πισίνα, άρχισε να δείχνει τα κάλλη της σε πικάντικες πόζες! Έχοντας γεμίσει τα οπίσθιά της με τατουάζ, η 26χρονη με την ιδιόμορφη προσωπικότητα δεν πήρε χαμπάρι τους παπαράτσι και συνέχισε να τους χαρίζει πλούσιο θέαμα!

 

Από την άλλη, η Νικόλ Σέρσινγκερ ύστερα από μια σύντομη απόδραση με τον σύντροφό της Τομ Εβανς στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, ξαναγύρισε στον… τόπο του εγκλήματος, με την 43χρονη τραγουδίστρια να κάνει και το απαραίτητο check in στα social media, για να ξέρουν οι φαν της πού να την αναζητήσουν. «Γεια σου, Μύκονο… πάμε να το κάνουμε. Ένα μικρό, σύντομο ταξιδάκι για να ολοκληρώσουμε τον εορτασμό των γενεθλίων» έγραψε στο Instagram, ποζάροντας με brazilian μπικίνι στην ιδιωτική πισίνα του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει, στην κοσμική Ψαρού.

Στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον ελληνικό ουρανό περνάει και η Κέιτ Χάντσον, η οποία σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας ταινίας της «Knives Out» βρήκε την ευκαιρία να περάσει ακόμα λίγο χρόνο με τον σύντροφό της Ντάνι Φουτζικάβα. Αφού έκαναν το μπάνιο τους στην παραλία και εν συνεχεία στην πισίνα της καμπάνας όπου μένουν, απόλαυσαν πίτσα και έπαιξαν τάβλι, όπως πρόδωσε η ίδια μέσα από τα stories που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

Η ηθοποιός ωστόσο δεν έδωσε ακριβείς συντεταγμένες της τοποθεσίας όπου βρίσκεται. Το στίγμα της έδωσε όμως η Ράμερ Γουίλις, που με τη μητέρα της Ντέμι Μουρ βρίσκεται στην Κρήτη για τα βαφτίσια της οικογένειας Στέγγου, με τη κόρη του Μπρους Γουίλις να βομβαρδίζει με φωτογραφίες της με μαγιό τα social media.

Πηγή: espressonews.g

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.