ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων στο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων στο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου
Στο Ταλίν, στην Εσθονία βρίσκεται αντιπροσωπεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων για να παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου που διεξάγεται από τις 20 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου.
Η Αθλητική Ένωση του στίβου των Κυκλάδων απέκτησε το δικαίωμα να παρευρεθεί στο συνέδριο λόγω της αναβάθμισης του διεθνούς meeting Portarathlon που ως γνωστόν ανήκει πλέον στην κατηγορία των Bronze level της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου.
Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων θα επιδιώξει να προωθήσει τις αθλητικές διοργανώσεις που ήδη διεξάγει και να διερευνήσει τις προοπτικές ανάληψης και νέων αθλητικών συναντήσεων στις Κυκλάδες
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.