ΤΟΠΙΚΑ

«Η Δημοτική Αρχή είναι παρούσα σε κάθε μορφή και ανάγκη πολιτιστικής έκφρασης»

«Η Δημοτική Αρχή είναι παρούσα σε κάθε μορφή και ανάγκη πολιτιστικής έκφρασης»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς για τις γιορτές που ξεκίνησαν στην Μύκονο και τον ρόλο της δημοτικής αρχής

Με μεγάλη συμμετοχή το Παραμυθοχωριό του Δήμου Μυκόνου.
Μέσα σε χαρούμενο κλίμα για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν κύλησε το Παρασκευοσαββατοκύριακο αυτό με στολισμούς σε όλη τη Μύκονο και με ιδιαίτερα επιτυχημένες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Παραμυθοχωριό που για πρώτη φορά διοργάνωσε ο Δήμος Μυκόνου.

Στον πολυχώρο του Γυμνασίου της Άνω Μεράς (λόγω καιρού) βρήκαν χώρο έκφρασης και οικονομικής στήριξης η μαθητική κοινότητα του νησιού και οι τοπικοί σύλλογοι.

Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου η δράση καλύφθηκε εξ ολόκληρου από δημοτικούς πόρους. Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν χάρισαν στους επισκέπτες μεγάλη χαρά μεταφέροντας με ζωντάνια το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Τονίζει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς:

«Είναι σημαντικό για την Δημοτική μας Αρχή να είναι παρούσα σε κάθε μορφή και ανάγκη πολιτιστικής έκφρασης. Έτσι ξεκινάμε τα Χριστούγεννα στη Μύκονο και ευχόμαστε σε μικρούς και μεγάλους Καλές Γιορτές!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.