ΤΟΠΙΚΑ

Η δικαίωση του αγώνα του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά

Η δικαίωση του αγώνα του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά

Πολύ καλή η σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τα θέματα της Μυκόνου, για μια κατάσταση που αποτελεί «πληγή», αν συνεχιστεί με τις παρανομίες και όλα τα ευτράπελα που συμβαίνουν, αλλά ας μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς ζητάει διαχρονικά ελέγχους και ενίσχυση με προσωπικό για τις υπηρεσίες, προχωρώντας μάλιστα σε προσφυγές στο ΣτΕ και έχοντας και αυτόφωρα στην πλάτη του, όταν πήρε τον νόμο στα χέρια του για αυθαιρεσίες σε παραλία του νησιού. Καλά, λοιπόν, τα αντανακλαστικά Μητσοτάκη, που στέλνει άμεσα ελεγκτικούς μηχανισμούς για τα αυθαίρετα, αλλά και δεκάδες νέους αστυνομικούς. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι επί Χρυσοχοΐδη συστάθηκε για πρώτη φορά στη Μύκονο Υποδιεύθυνση της Ελληνικής Αστυνομίας, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα του «γαλάζιου» δημάρχου, που είχε φτάσει στο σημείο να μηνύσει επί ΣΥΡΙΖΑ τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τόσκα!

Πάντως, θα είχε ιδιαίτερη αξία τώρα, που η κυβέρνηση δρα, μια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος από τον επί χρόνια «πρωταθλητή» σε σταυρούς στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, Γιάννη Βρούτση.

Πηγη the power game

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.