ΤΟΠΙΚΑ

Η Χριστουγεννιάτικη μάχη με τα κύματα του πλοίου «Σκοπελίτης» (βίντεο)

Η Χριστουγεννιάτικη μάχη με τα κύματα του πλοίου «Σκοπελίτης» (βίντεο)

Μπορεί αυτές τις μέρες πολλοί να έχουν καταφέρει να πάρουν άδεια από τις δουλειές τους για να βρεθούν δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα για τους ναυτικούς της χώρας μας.

Οπως φαίνεται στο βίντεο ο καπετάνιος του πλοίου «Σκοπελίτης», Γιάννης Φωστιέρης, προσπαθεί να προσεγγίσει το λιμάνι της Νάξου την ώρα που η θάλασσα είναι ανταριασμένη λόγω της κακοκαιρίας.

Τα κύματα «χτυπούν» με ορμή το πλοίο, το οποίο πηγαίνει «πάνω- κάτω» στην φουρτουνιασμένη θάλασσα, προσπαθώντας να προσεγγίσει το λιμάνι.

Από την άλλη, ο Καπετάν Γιάννης δεν ξεχνάει να ανταλλάξει ευχές με το λιμεναρχείο μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, ενώ όπως αναφέρει δουλεύει αυτές τις άγιες μέρες για να εξυπηρετήσει όσους ανθρώπους το έχουν ανάγκη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.