ΤΟΠΙΚΑ

Η Αριάνα Ροκφέλερ στο Δημαρχείο της Μυκόνου

Η Αριάνα Ροκφέλερ στο Δημαρχείο της Μυκόνου
Από τον δήμαρχο στη βουλευτή και από τον αντιδήμαρχο στον παπα-Μαραγκό

Την ευκαιρία να συναντήσει τους πάντες στη Μύκονο είχε η Αριάνα Ροκφέλερ που απολαμβάνει τις διακοπές της.

Η εγγονή του δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Αριάνα, η νεαρή κληρονόμος και σχεδιάστρια ρούχων  βρίσκεται στο νησί με τον αγαπημένο της Μόργκαν, απόγονο της οικογένειας που διαχειρίζεται μιας από τις τέσσερις μεγαλύτερες αμερικανικές τράπεζες την J.P Morgan.

Συναντήθηκε στο Δημαρχείο της Μυκόνου με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά και την βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού παρουσία και του αντιδημάρχου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου και συζήτησαν από κοινού θέματα που αφορούν την Μύκονο αλλά και την παρουσία της Ροκφέλερ στο νησί.

Αίσθηση προκάλεσε η επίσκεψη της Ροκφέλερ στην εκκλησία της Παναγίας και η συνάντηση της με τον πάτερ-Μαραγκό που της χάρισε ένα φυλαχτό από το μοναστήρι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.