ΤΟΠΙΚΑ

Η απόβαση Γερμανού πολυεκατομμυριούχου στον Πάνορμο με το ελικόπτερο των 2 εκατ. ευρώ

Η απόβαση Γερμανού πολυεκατομμυριούχου στον Πάνορμο με το ελικόπτερο των 2 εκατ. ευρώ
Ο Jakob Mähren είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Mähren και ένας εκ των κορυφαίων επιχειρηματιών του Βερολίνου

Οι ψυλλιασμένοι τουρίστες νόμιζαν ότι πρόκειται για στρατιωτικό ελικόπτερο που για κάποιο λόγο προσέγγισε την παραλία του Πανόρμου, όμως όταν αυτό ακούμπησε στην πλωτή εξέδρα είδαν να βγαίνει από μέσα ο Jakob Mähren.

Είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Mähren και ένας εκ των κορυφαίων επιχειρηματιών του Βερολίνου στο τομέα του real estate, μόλις 37χρονών, ιδιοκτήτης του superyacht, «Forever», το οποίο χρησιμοποιεί για τις εξορμήσεις του στη Νότια Γαλλία, στην Ίμπιζα συνδυάζοντας business and pleasure ενώ πρόσφατα εθεάθη στη Σκιάθο, όπου ανέβασε στο Instagram και τη σχετική φωτογραφία, σχολιάζοντας: «I can’t complain about my office today».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.