ΤΟΠΙΚΑ

Η απίστευτη αφιέρωση της Θεοδωρίδου στον Μιλτιάδη Ατζαμόγλου

Η απίστευτη αφιέρωση της Θεοδωρίδου στον Μιλτιάδη Ατζαμόγλου
Η κορυφαία ερμηνεύτρια πήρε το τηλέφωνο στην διάρκεια του προγράμματος για να αφιερώσει στον αγαπημένο της φίλο

Είναι μια φιλία που κρατάει χρόνια και σε κάθε στιγμή τόσο ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου όσο και η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου δείχνουν ο ένας στον άλλον την αγάπη τους .Ο Μιλτιάδης πήρε την παρέα του και πήγε να ακούσει την αγαπημένη του φίλη και αυτή του το ανταπέδωσε με ένα βίντεο.Πήρε το κινητό τηλέφωνο και αφιέρωσε στο γελαστό παιδί της Μυκόνου ,που τον τελευταίο καιρό από επιλογή του δεν έχει άμεση συμμετοχή στα κοινά κάτι που είναι εμφανές στο νησί καθώς είναι γνωστή η αποτελεσματικότητα και η συμβολή του, αγαπημένα τραγούδια της. Η παρέα διασκέδασε με τα τραγούδια της Θεοδωρίδου και όλα έγιναν στον αέρα χαρτοπόλεμος σε μια υπέροχη βραδιά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.