ΤΟΠΙΚΑ

Η απάντηση του εστιατορίου στην Μύκονο για υπέρογκο λογαριασμό: «Influencers ζητούν δωρεάν γεύματα»

Η απάντηση του εστιατορίου στην Μύκονο για υπέρογκο λογαριασμό: «Influencers ζητούν δωρεάν γεύματα»
Ο ιδιοκτήτης του DK Oyster, Δημήτρης Καλαμάρας απάντησε στις καταγγελίες που πέφτουν… βροχή στο Tripadvisor για τους υπέρογκους λογαριασμούς.

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται το DK Oyster της Μυκόνου εξαιτίας της… περιπέτειας που καταγγέλλει ένα ζευγάρι πως πέρασε στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Η Lindsay και ο Alex ανέφεραν στο Tripadvisor πως το προσωπικό της επιχείρησης δεν έδειχνε καμία διάθεση να τους προσφέρει τιμοκατάλογο, με αποτέλεσμα όταν ήρθε η λογαριασμού να κληθούν να πληρώσουν για μία μερίδια στρείδια, ένα Aperol spritz και μία μπύρα 570 δολάρια.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Δημήτρης Καλαμάρας μίλησε στο «Kennedy News and Media», λέγοντας αρχικά: «Δυστυχώς, όλοι εμείς που εργαζόμαστε στον τομέα της φιλοξενίας έχουμε προσεγγιστεί από διαβόητους «influencers» που, αντί να βγάζουν τα προς το ζην διαφημίζοντας προϊόντα και υπηρεσίες στο κοινό τους, ασκούν πίεση σε ορισμένες επιχειρήσεις για χρεώσεις και δωρεάν γεύματα. Στην DK Oyster έχουμε διαφημιστεί με τους τρόπους που θεωρούμε κατάλληλους για το εστιατόριό μας και δεν θα υποκύψουμε στους influencers που έχουν έρθει στο όμορφο νησί της Μυκόνου».

Μάλιστα, ισχυρίζεται πως η Lindsay επιχειρεί να γίνει διάσημη μέσω των αναρτήσεών της, όμως η ιστορία της περιλαμβάνει κάποια ψέματα. «Ισχυρίζεται ότι “ζήτησε επανειλημμένα το μενού με τα κοκτέιλ”, λέγοντας πως “ο σερβιτόρος δεν φαινόταν να ήθελε να το προσφέρει”. Παρόλα αυτά, έκανε μια παραγγελία. Ένας influencer, ένας έμπειρος πολυταξιδεμένος άνθρωπος που έχει πολλές εμπειρίες έκανε αυτό που δεν θα έκαναν οι περισσότεροι ενήλικες με το σωστό μυαλό. Παρήγγειλε ποτά και φαγητό από έναν σερβιτόρο που αρνήθηκε να παρουσιάσει μενού».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.