ΤΟΠΙΚΑ

Η «απάντηση» Κουκά στους επικριτές του τα έργα που γίνονται στη Μύκονο

Η «απάντηση» Κουκά στους επικριτές του τα έργα που γίνονται στη Μύκονο
Ένα εργοτάξιο γίνεται τον νησί με έργα πνοής που άρχισαν με γοργούς ρυθμούς

Οι επικριτές του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά δεν χάνουν ευκαιρία και κυρίως η αντιπολίτευση να ασκούν έντονη κριτική στις κινήσεις της δημοτικής αρχής οι «απαντήσεις» όμως έρχονται μέσα από τα έργα και οι εικόνες είναι αδιάψευστος μάρτυρας, αυτή είναι μια συνθήκη που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη καθώς σε ενα μεγάλο εργοτάξιο με νέα έργα και κυρίως πνοής αρχίζει να δημιουργείται στην Μύκονο.

Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώνεται  η πλήρης αντικατάσταση του αντλιοστασίου λυμμάτων της Μεγάλης Άμμου και του πιεστικού αγωγού του, συνολικού μήκους 500 μ.

Η ομαλή εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος της ΔΕΥΑΜ για την υλοποίηση των έργων αναβάθμισης των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης καλύπτει ένα κενό δεκαετιών και καθιστά εφικτή μια καλύτερη ποιότητα ζωής για την καθημερινότητα όλων μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.