ΤΟΠΙΚΑ

Η Άνω Μερά ευχαριστεί για την δεντροφύτευση

Η Άνω Μερά ευχαριστεί για την δεντροφύτευση
Το σωματείο ευχαρίστησε τον σεβασμιότατο Δωρόθεο Πολυκανδριώτη και την ομάδα προσκόπων.

Μέσω ανακοίνωσης η Άνω Μερά ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνέβαλαν στη σημερινή δεντροφύτευση στο γήπεδο της ομάδας, τον σεβασμιότατο, Δωρόθεο Πολυκανδριώτη όπως και την ομάδα προσκόπων.

«Το Αθλητικό Σωματείο ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ ευχαριστεί , για την σημερινή δεντροφυτευση στο γήπεδο της Άνω Μέρας . Τον Σεβασμιοτατο Δωροθέο Πολυκανδριωτη για την παραχώρηση του χώρου και τον ηγούμενο Αλέξιο της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανης για την άψογη συνεργασία . Καθώς και την ομάδα των προσκοπων που εκτός από το έργο της φύτευσης που μας προσέφεραν, μας τίμησαν ιδιαίτερα, με την παρουσία τους. Κοινή διαπίστωση από ολους μας είναι ότι η ομάδα τους χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης . Αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλους μικρούς και μεγάλους!!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.